Modalitati de plata

Plata in numerar (ramburs)
Plata in numerar se face in lei, integral, la livrare produselor.

Plata cu cardul la curier (doar prin FAN COURIER)
Plata se poate face cu cardul direct agentului care face livrarea, pentru produse de pana la 3 m lungime si greutate de maxim 100 kg. Atentie, aceasta modalitate de plata este valabila doar daca produsele sunt livrate prin FAN COURIER.
Pentru produsele cu ridicare din sediul FAN Courier plata cu cardul se poate efectua pentru toate produsele indiferent de lungime si greutate.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme si in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un reprezentant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

NUME: SIGMA TOOLS SRL; CIF: RO30479771
Sediul: str. Drumul Fermei nr.121D, Popesti Leordeni, Ilfov
Cont: Banca Transilvania; IBAN: RO23BTRL04301202A11656XX

Plata cu cardul online
Plata cu cardul online se realizeaza prin procesatorul de plati NETOPIA Payments. Plata cu cardul online este disponibila doar pentru produsele aflate in stocul nostru. 

Plata in rate

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici (si platile online devin mai simple ca oricand):

 - Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile
 - Comision zero la toate cumparaturile  plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin credit card emis de Garanti BBVA

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plăţile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacţie online primeşti notificare SMS. Astfel, ştii mereu ce sume se tranzacţionează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienţi la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

Prin card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe si poti beneficia de maxim 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

Visa Franklin

Visa Exclusive Gold

Visa Business Standard

Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!