SIGMA TOOLS

Despre noi

Suntem o societate cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata furnizorilor de echipamente si utilaje tehnologice, in domeniului industrial si al constructiilor.

Avem ca prioritate satisfactia clientilor, strategia permanenta a companiei noastre este sa ofere acestora cele mai bune solutii tehnico-economice, la costuri cat mai reduse.

Sloganul companiei este "CALITATE SI SERIOZITATE".

Personalul nostru calificat va ajuta cu cele mai noi si corecte informatii privind produsele de pe site si va indruma in alegerea echipamentelor necesare activitatii dumneavoastra.

Bazandu-ne pe cerintele clientilor nostri, suntem in masura sa oferim solutii complete ce includ consultanta in alegerea corecta a produselor, instalare si testare pentru echipamentele comercializate.

Selectia riguroasa privind calitatea produselor, durata de viata si usurinta in utilizare a facut ca printre partenerii nostri sa se afle firme de top si producatori de renume mondial cum ar fi: BOSCH, MAKITA, KIPOR, MASALTA, TELWIN, HONDA, MASTER, TROTEC, GYS, DECA, PROWELD, TEXAS, WELDAS, WEIMA si multi altii.

Devenind clientul nostru va veti convinge ca produsele si serviciile noastre vor corespunde asteptarilor dumneavoastra.

Misiunea noastra este de a satisface cat mai bine nevoile clientilor nostrii. Astfel, gama de echipamente a fost îmbogatita si diversificata de-a lungul timpului, in prezent firma noastra acoperind aproape complet segmentele de piata pentru aparate de sudura, compresoare, scule pneumatice, scule electrice, scari, schele, generatoare de curent, dezumidificatoare, racitoare aer,ventilatoare, motopompe, pompe, hidrofoare, utilaje gradinarit/ agricultura, scule de taiat gresie,faianta,pavaje,piatra, utilaje constructii, echipamente de protectie, incalzitoare de aer, redresoare,roboti , utilaje curatenie precum si toate accesoriile si consumabilele aferente

Am folosit experienta si priceperea noastra in acest domeniu pentru a identifica si comercializa cele mai performante utilaje la cele mai corecte preturi. Comercializam produse realizate de producatori de renume din Japonia , Italia, Franta ,Germania , Polonia, Olanda, China si garantam ca punem la dispozitie clientilor nostrii produse cu performante ridicate si care pot satisface cele mai exigente cerinte atat pentru persoanele fizice cat si pentru profesionisti .

Logoul Sigma TOOLS este promisiunea noastra si garanteaza ca:

  • constructie robusta
  • incidenta in service redusa
  • raport excelent calitate / pret
  • randament maxim / consum minim posibil
  • produse inovatoare si dotari speciale

La SIGMA TOOLS suntem o echipa unita si dedicata care se ghideaza dupa un set de valori:

  • Respect
  • Implicare
  • Seriozitate
  • Onestitate
  • Coerenta

Dupa aceste valori ne tratam si clientii.

Obiectivul nostru este sa identificam si sa satisfacem nevoile clientilor nostri. In acest sens, strategia permanenta a companiei noastre a fost sa ofere acestora cele mai bune solutii tehnice la costuri cat mai reduse.

Parteneri de incredere